Op zoek naar een betrouwbare fietsenwinkel in Den Haag en omstreken? Zoek niet verder! Bij Orie Rijwielen bent u aan het juiste adres. Onze winkel zit gevestigd aan de Loosduinse Hoofdstraat 679, 2552 AG in Den Haag. Sinds 1936 is Orie Rijwielen al een begrip in Loosduinen in Den Haag en bekend als een betrouwbaar familiebedrijf.

Onze merken
Kom binnen en bekijk ons uitgebreide assortiment aan hoge kwaliteit merk fietsen. Onze merken bevatten Sparta, Batavus, E-BIKE, Altec, Pointer, QWIC en nog veel meer topmerken. Zo weet u zeker dat u bij Orie Rijwielen in Den Haag de perfecte fiets voor u vindt. Zeker weten of u fiets beschikbaar is? Neem dan van te voren contact met ons op. Bekijk onze contactpagina voor alle informatie.

Fiets huren
Wilt u liever een fiets huren? Dat kan ook bij Orie Rijwielen. Bij onze fietsenwinkel kunt u snel en gemakkelijk een fiets huren. Zo kunt u de mooie omgeving van Den Haag, Loosduinen, Westland, Scheveningen en omstreken heerlijk ontdekken op de fiets. Ook heeft de stad van Den Haag veel bezienswaardigheden en zijn alle populaire locaties gemakkelijk te bereiken op de fiets. Zo verhuren wij E-Bikes, dames en herenfietsen, kinderfietsen en kinderzitjes voor vóór en achter.

Fietsreparatie
Wilt u uw fiets laten repareren? Dat kan ook bij Orie Rijwielen. Kom langs met uw fiets, en wij zullen uw fiets voor u repareren. Kan het iets langer duren? Dat is ook geen probleem. Wij maken met u een afspraak wanneer de fiets kan worden opgehaald, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Over Orie Rijwielen
Orie Rijwielen is sinds 1936 gevestigd in Loosduinen (Den Haag). De winkel is voor velen een begrip en bekend als een betrouwbaar familiebedrijf. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen (E-bike’s) en reparatie, verhuren wij ook fietsen.

Neem contact met ons op
Heeft u een vraag of opmerking? Wij staan op werkdagen klaar om u te beantwoorden. Neem gemakkelijk contact met ons op via onze contactpagina, of via onderstaande informatie.